Interieurbouw, u ziet het overal

Uw interieur is aan verfraaiing toe. De eerste stap, erover fantaseren, dromen en/of denken heeft een vervolgstap gekregen, u wilt het realiseren. En natuurlijk komt u dan naar Meubelmakerij Kruithof.

Wij dienen graag als verlengstuk van uw eventuele schetsboek. Sturen bij waar nodig, leveren oplossingen. Daarna gaan we aan de slag. Met een gesprek over uw wensen, het materiaal en het bijbehorende prijskaartje. Het leuke van ons vak is dat eigenlijk alles mogelijk is. Wij werken met massief hout, plaatmateriaal en fineer.

Wij zijn er graag voor u op alle gebied als het gaat om het interieurbouw. Een interieur door ons laten bouwen is mogelijk in alle stijlen. Van landelijk tot modern. Van zakelijk tot klassiek. En alles wat daar tussenin zit. Wij hebben onze producten onderverdeeld in vier productgroepen;

Betimmeringen
• Keukens
• Kastenwanden
• Meubels op maat

Kunt u iets niet vinden? Wij verkopen niet graag nee. Kortom, u bent van harte welkom.

 

kruithof drankkast

 

Perfectie voor elke opdrachtgever

In opdracht van particulieren en bedrijven als kantoren en winkels maar ook voor interieur-architecten en ontwerpers, woninginrichters en speciaalzaken leveren wij kwalitatief hoogwaardige meubelstukken.

Perfectie toepassen in elk te vervaardigen product, in elk facet, dat is voor ons heel normaal. Dit begint al bij het sorteren van het materiaal. De door de klant gekozen materialen kopen wij per project in. Bij de daarvoor meest geschikte leveranciers. En dat doen we met liefde.

 

kruithof tafels