Een handgemaakte keuken, een lust voor het oog

Een keuken is een verlengstuk van uzelf. Het behoort bij u te passen zoals een jas die om u heen sluit. U kiest voor de indeling van uw keukenkastjes op uw persoonlijke wijze, wat u prettig vindt. Zo kiest u op dezelfde wijze welke elementen in uw keuken zichtbaar zijn, omdat het bijvoorbeeld praktisch is. Deze keuzes tezamen bepalen in het klein al de uitstraling van uw keuken. Het uitkiezen van de keuken zelf, dat gaat nog een stap verder.

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe keuken, bij bijvoorbeeld nieuwbouw of ter vervanging van een oude versleten keuken, weet dan dat het samenstellen een proces is. De indeling, de sfeer, de mogelijkheden, het praktische aspect. Al deze onderdelen vragen bepaalde afwegingen, het moet groeien. U kiest bewust en met gevoel. Dat gaat nog beter als dat kan in volledige vrijheid.

 

Zonder concessies

Waarom kiezen voor een handgemaakte keuken. Deze vraag zal beantwoord worden zodra u bovenstaande begrijpt. Daar voegen wij graag aan toe dat een handgemaakte keuken een lust is voor het oog. Tot op de mm nauwkeurig wordt een persoonlijk passend plan gemaakt, rekening houdend met al uw dromen, wensen en verwachtingen. Duurzaamheid staat bij ons voorop, wat bij ons hand in hand gaat met het aanbieden van een ontwerp zonder enkele concessie.

In elke stijl en in elke houtsoort is het mogelijk een keuken te vervaardigen. Wij dragen zorg voor uiterste vakmanschap, precisie en persoonlijke plaatsing. Uiteraard voorafgaand aan persoonlijk advies en duidelijke werktekeningen. Of het nu gaat om een totale keuken of een toevoeging in uw huidige keuken. Wilt u meer weten, belt u ons gerust. Wij komen graag bij u thuis. Met onze ervaring en deskundigheid hopen wij u te mogen bedienen.

Een handgemaakte keuken van Kruithof, daar heeft u gegarandeerd dagelijks plezier van.