Landelijke keuken

< terug naar projectpagina

Een bestaande woning met kersverse bewoners en een wens. Een mooie keuken in landelijke stijl. Voor het ontwerp en een offerte schakelden deze mensen Kruithof in, makkelijk zo op het dorp. Na het beluisteren van de wensen en stijl maakte Erik een werktekening en zo lag daar de gewenste vorm. Meubelmakerij Kruithof werd tevens gevraagd een bijpassende offerte te maken. Alle onderdelen werden opgesomd; hout, composiet, verf, apparatuur, montage en uiteraard alle uren voor het bewerken van het hout. Ongeveer 3 weken later was de keuken klaar voor gebruik, helemaal op maat en naar wens van de klant.

Een topproject voor zowel klant als meubelmaker
Het fijne was dat Erik aaneen gesloten kon werken aan het project in zijn werkplaats in Noord-Scharwoude en daardoor nog tijdens de eindfase van de verbouwing van de woning de keuken kon plaatsen. “Dit scheelt aanzienlijk in arbeidstijd omdat we lekker de ruimte hebben”, aldus Erik. De woonkamer is dan nog leeg en ruim. Na het plaatsen van de keuken was alles klaar voor de verhuizing. Geen bouwvakker of schilder die daarmee de kans had de keuken te beschadigen.

De keuken is vervaardigd uit een MDF frontjes in landelijke stijl omgetoverd. De kastjes zelf zijn van het reguliere plaatmateriaal wat overal wordt gebruikt, het bekende spaanplaat. Het aanrechtblad is ook op maat gemaakt, bestaande uit composiet, een speciaal kunststof bekend in de keukenbranche.

Complete landelijke keuken

 

Complete landelijke keuken

 

kruithof_meubelmakerij_keuken4

< terug naar projectpagina